Termeni si conditii

Accesarea acestui site este conditionata de citirea si acceptarea termenilor si conditiilor expuse mai jos. Acceptarea acestora se realizeaza in mod automat, prin continuarea navigarii pe site-ul gpsauto.net. Utilizatorul nu poate invoca necunoasterea acestor termeni si conditii.

1 . Site-ul are dreptul de a folosi cookie-uri prin intermediul carora sa colecteze anumite date statistice care sa ajute la permanenta dezovtare a serviciilor oferite. De asemenea, datele colectate ne permit si sa oferim o experienta de utilizare cat mai personalizata a site-ului nostru. Mai multe detalii despre datele colectate, dar si despre modalitatea prin care se poate bloca activitatea acestor cookie-uri pot fi accesate aici.

2. In corpul articolelor de pe site se pot gasi plasate link-uri de afiliere, acestea avand ca principal rol acela de a ne ajuta sa generam un venit constat care sa ne permita achitarea partiala sau totala a cheltuielilor care decurg din intretinerea serviciilor oferite. Mai multe informatii privind acest aspect pot fi citite accesand acest link care duce spre Wikipedia.

3. Utilizatorii au dreptul de a posta comentarii in sectiunea dedicata de pe site, dar acest lucru este conditionat de respectarea punctelor de mai jos:

a. limbajul utilizat trebuie sa fie unul civilizat

b. limba in care vor fi redactate comentariile va fi romana

c. nu este permisa utilizarea de cuvinte vulgare ori care pot aduce jigniri altor persoane, fie direct sau indirect.